Què estàs cercant?
  2. Notícies
  4. CINQUENA VICTORIA PER A REA I SYKES EN EL PODI.

CINQUENA VICTORIA PER A REA I SYKES EN EL PODI.

Després d'una difícil baralla per la primera posició en la cursa de 18 voltes de WorldSBK en Motorland Aragó, Jonathan Reva (Kawasaki Racing Team) ha acabat primer.

Després d'una difícil baralla per la primera posició en la cursa de 18 voltes de WorldSBK en Motorland Aragó, Jonathan Reva (Kawasaki Racing Team) ha acabat primer després de que el seu rival Chaz Davies caigués en l'última corba de la penúltima volta. Aquesta ha estat la cinquena victòria de Jonathan de cinc carreres que s'han celebrat fins ara. Tom Sykes (Kawasaki Racing Team) ha posat la segona Ninja ZX-10RR en la tercera posició del podi.

Després de classificar-se segon i tercer en la Superpole 2 aquest matí, Jonathan Reva i Tom Sykes han aconseguit una victòria i el tercer lloc respectivament en la primera carrera del cap de setmana. Reva es va anotar la que va ser la 200ª victòria de WorldSBK per a un pilot britànic.

El començament perfecte de la temporada de Reva semblava que podria haver estat truncat per Davies que ha estat lluitant en la primeres posicions, però va acabar caient mentre anava líder a només una volta del final, Jonathan va ser capaç de relaxar-se i entrar a meta amb 4 segons d'avantatge sobre el segon classificat.

Per Sykes el vent relativament fort ha estat un factor que li ha impedit romandre amb els pilots que lluitaven per la victòria malgrat sortir des de la primera filera. Estava rodant tan ràpid com qualsevol altre pilot, però es va veure obligat a disminuir el seu ritme prop del final de carrera. Va continuar lluitant per aconseguir el màxim de punts i finalment va entrar en la tercera posició anotant 16 punts.

Reva ha anotat el màxim possible de punts fins ara,125 en el que portem de temporada, pel que lidera el campionat i des d'ara, el seu company d'equip Tom Sykes, està segon en la classificació amb 47 punts de diferència. Demà es celebrarà la segona carrera seguint les noves normes del reglament, Reva sortirà en 9ª posició Sykes en 7ª.

DECLARACIONS:

Jonathan Reva (Pilot del Kawasaki Racing Team): "Ho he donat tot en aquesta carrera. Chaz estava molt fort en zones en què jo no ho era i a l'inrevés, així que he après molt en aquesta carrera. Les frenades, el canvi de direcció i la conservació del grip de la moto ha estat realment bé i sentia que encara tenia pneumàtic per barallar fins al final, però encara que ens anàvem intercanviant les posicions veia que no em podria escapar. L'única cosa que podia fer en aquesta carrera era posar la màxima pressió al meu rival i esperar un error. La porta es va obrir diverses vegades perquè Chaz cometia alguns errors en algunes corbes i al final ha anat a terra. En primer lloc espero que Chaz estigui bé, però per a mi va ser una oportunitat perfecta per guanyar una altra carrera. Hagués estat molt difícil avançar-lo en l'última volta perquè anava realment ràpid encara que jo també em sentia molt bé amb la moto ".

Tom Sykes (Pilot del Kawasaki Racing Team): "De vegades es regalen coses en les carreres, però estàvem treballant dur. El començament del meu dia ha estat molt dolent perquè em vaig despertar sobre 4.00 de matí amb malestar i he sofert en la carrera. No he pogut menjar i amb prou feines beure. Però en la carrera sempre trobes alguna manera d'afrontar aquestes coses físiques. Amb el vent sofria una mica quan girava, així que la tracció posterior era una cosa crítica ja que al no girar la moto estava sobrecarregant el meu pneumàtic posterior. Demà tindrem una altra oportunitat i espero que la meva condició física sigui millor. El pla ara és millorar la configuració de la moto una mica més ".

SEGON I QUART PER ALS PILOTS DEL KAWASAKI RACING TEAM EN LA CURSA 2 D'ARAGÓ

Els pilots del Kawasaki Racing Team, Jonathan Reva i Tom Sykes, van acabar segon i quart respectivament després de la segona cursa de WorldSBK en Motorland Aragó. Reva estava prop de la victòria fins a les últimes corbes mentre que Sykes, encara convalescent d'una infecció, va acabar la carrera en solitari entrant en meta en quarta posició després de sortir des de la tercera fila de graella igual que el seu company d'equip Reva.

Per primera vegada en 2017 la combinació de la Ninja ZX-10RR i Jonathan Reva no ha guanyat una carrera de WorldSBK, però van estar a 0.483 segons de portar-se la sisena victòria consecutiva després d'una emocionant baralla amb el guanyador Chaz Davies.

Sota les noves regles que regeixen les posicions de sortida per a la segona cursa del cap de setmana, els pilots del podi de la primera cursa Reva i Sykes van passar a la tercera fila de graella en la cursa d'avui. Reva estava, no obstant això, en el cap de cursa des de la quarta volta i va mantenir aquesta posició fins que Davies el va passar en la volta 13.

A partir d'aquest moment, Reva només va haver de guanyar la batalla a Marco Melandri que estava en tercera posició, abans d'atacar a Davies en l'última volta, però Davies va mantenir una millor traçada a la recta de darrere.

Per Sykes, la febre significava que no podia menjar gens des del dissabte. A pesar que va començar bé i va passar de setè a quart en la primera volta, no va poder anar amb el grup de cinc que liderava un grup que va ser reduït a només dues voltes del final de la carrera.

En el campionat Reva té 145 punts, només a cinc d'una puntuació perfecta, Davies té 95 i Sykes 91 després de tres rondes i sis carreres.

Ara l'equip del KRT es quedarà demà dilluns 3 d'abril al test de Motorland, com a part del programa oficial de Dorna. La propera cita es durà a terme en Assen el dissabte 29 i el diumenge 30 d'abril.

Jonathan Reva (Kawasaki Racing Team): "Vaig arribar al capdavant ràpidament però no vaig poder fer forat perquè feia molt vent a la recta que va fer que el grup romangués unit. Quan Chaz va passar, tenia una mica més de ritme i vaig pujar el meu propi ritme per tractar d'anar-me'n amb ell. Va cometre uns quants errors, però cap va anar prou significant com per poder-li passar de forma neta. En l'última volta només vaig lluitar i vaig lluitar per una victòria. Ho vaig intentar en diversos llocs, però al final no va funcionar. No podem queixar-nos massa perquè en una part del circuit anava realment fort. Felicitats a Chaz perquè tornar després de la caiguda d'ahir i guanyar avui ha estat realment impressionant. Estic molt content amb la manera en què he corregut avui i a més he aconseguit 45 punts aquest cap de setmana, encara que no em sentia en plenes condicions. La moto ha funcionat molt bé, així que estic desitjant arribar a Assen".

Tom Sykes (Kawasaki Racing Team): "Vaig pensar que avui em sentiria millor, però estic pitjor que ahir perquè no he menjat gens. Ens acostavem a la primeres posicions però no estavem còmodes en la moto amb condicions de vent. Sembla que som sensibles en la part davantera però de totes maneres avui el vent era terrible! i per alguna raó no sóc capaç de mantenir una càrrega constant en la part davantera, que és alguna cosa a considerar en les proves de matí. Simplement no vaig poder mantenir el ritme dels líders aquí. Acabem tercer i quart en un cap de setmana difícil i aquesta ha estat la primera vegada en molt temps que he estat malalt en un cap de setmana de carreres. No he pogut treballar a plena capacitat i en la moto, pots notar com la teva ment tampoc corre a la mateixa velocitat que ho fa normalment. He tingut una sensació surrealista i estranya aquest cap de setmana. He donat tot el que podia, però òbviament no estic funcionant a plena capacitat".